En plutselig endring valpeplaner!

Det har ikke akkurat vært hemmelig at jeg skal kjøpe meg valp. Planen var å kjøpe schäfervalp til våren, da visste jeg litt hva studiene innebar og alt mulig. Men så kom jeg til å tenke på at jeg trenger å jobbe i sommerferien, noe som ikke er helt forenelig med liten valp. Derfor fant jeg ut at jeg ville prøve å få valp nå i høst/vinter.

De som kjenner meg, vet at jeg er svært ubesluttsom i store valg. Da jeg bestemte meg for at jeg skulle flytte, så var jeg sikkert innom ti forskjellige steder på et år. Til slutt endte jeg opp her i Bø. Det angrer jeg ikke på i det hele tatt. Jeg stortrives her.

Når det kom til valg av oppdretter har jeg også vært litt ubesluttsom. Det skal være en god og seriøs oppdretter som skal ha valper på et noenlunde passende tidspunkt. Det er kjempevanskelig å finne! Men nå har jeg funnet det. Om 2,5 uke henter jeg hjem et lite bitemonster. Det var tre tisper i kullet, to grå og en svart og brun. Jeg har en forkjærlighet for de gråe, men farge er siste prioritet.

Nå går tiden både for fort og for sakte. Jeg har en del valpeshopping å gjøre før jeg henter hjem den lille, selv om jeg har en del fra før. Jeg går ut i fra at valpen kan bruke mye av Tuva sine ting når den blir litt eldre, sånn at jeg ikke MÅ handle så mye om jeg ikke vil. Når jeg er student er dette veldig greit å tenke på.

Litt shopping har jeg allerede gjort. I går gikk jeg inn på nettdyret.no og fant noe leker og sånt til valpen. Jeg har masse leker til Tuva, men hovedsaklig er dette draleker og de får ikke valpen tygge i stykker. Tuva elsker dralekene sine, så de skal hun få ha i fred.

Til slutt er jo dilemmaet å finne navn. Hvis noen av dere lesere har noe navneforslag så tar jeg svært gjerne i mot! Det er et B-kull, men jeg synes det er veldig få fine tispenavn på B, så føl frie til å komme med navn på andre bokstaver. Kriteriene er at det må være navn som ikke er kjempevanlige, og det må ikke ligne på Tuva eller Dino.

Flere enn meg som gleder seg til å lese en bildespammet valpeblogg i en tid fremover etter jeg har hentet valpen? Jeg skal besøke valpene på lørdag, så da blir det garantert masse bilder!

 

annonse:

21 tanker om “En plutselig endring valpeplaner!

  1. Ååå, så gøy! Gleder meg til å lese bloggen fremover altså :) Kommer til å bli såå misunnelig! Jeg kjenner en tispe som begynner på B, hun heter Bonita :) Litt fisefint navn til en Schæfer kanskje.

  2. Bellatrix syns jeg er et stilig navn:D Du kan jo spørre oppdrettern om du kan dele navnet i to slik at navnet har et B navn å et annet navn:D Er mange som har gjort det sånn:D
    Gleder meg masse til å se bilder av hvalpen å tiden fremover!:D

  3. Heldig! Så moro med valp! Selv om jeg nå enkelte ganger i valpetiden her virkelig får satt tålmodigheten på prøve, så er det veldig moro!

    Kan komme med noen forslag på B, som jeg ikke har hørt andre hunder hete. Er glad i litt spesielle navn jeg også.

    Beyza, Siyah (det vurderte jeg på min valp, betyr svart på tyrkisk), Basira, Felda (tysk), Emera (tysk), Akia, Alora, Keola, Bena, Adria, Athena, Bluma, Bracha. Nei, dette er vanskelig, husker jeg sleit lenge med valpen, til slutt måtte vi bare bestemme oss for et navn, da hun var navnløs i en uke,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>